Cappellotto

Innovation, utveckling och att utforska nya vägar har varit våra ledord

Cappellotto är en av världens största tillverkare av industrifordon för rengöring av avlopp, kanaler, vakuumlastning av damm och fasta material, samt transport av farligt avfall. Vi hittar den perfekta lösningen för dina behov i vår stora produktportfölj och långa erfarenhet från branschen.

För mer info cappellotto.com

Cappellotto grundades på 1950-talet för att erbjuda produkter med hög kvalité, tillförlitlighet och effektivitet. Vilket är värderingar som gör att vi sticker ut på marknaden över hela världen och i alla lägen. Även de mest extrema. Cappellotto S.p.A ligger i Gaiarine, norra Italien, cirka 60 km norr om Venedig.

För mer info cappellotto.com

Slambil

CapVac, flexibla slamsugare i olika utföranden. Från det enklaste fordonet med ej tippbar tank till avancerade konstruktioner i syrafast stål fördelat på flera fack med kranarm.

För mer info cappellotto.com cappellotto.com

Kombi/Minikombi

CapCombi, sug- och spolfordon från 5,5 till 32 ton, finns i utföranden från garagebil till det största och mest kraftfulla kombi fordonet. CapCombi innehåller även en stor variation av minikombi fordon.

För mer info cappellotto.com cappellotto.com

Recykler

CapRecy, marknadens mest effektiva återvinnare. Vår första CapRecy såg dagens ljus 1989, sedan dess har produkten varit marknadsledande världen över med flertalet innovationer under åren. Produkten går idag att få i flera olika utföranden efter kundernas önskemål.

För mer info cappellotto.com cappellotto.com

Torrsug

CapBora, den mångsidiga torrsugen. Utvecklingen startades i slutet på 70-talet och lanserades 1980. Produkten går att få med en eller två vakuumpumpar, ifrån 4 500 m3/h till 20 000 m3/h med ett maximalt vakuum upp till 95 %.

Till CapBora finns ett brett utbud av tillval. Några exempel är grävsugsarm, våtlina (förvandla CapBora till slambil), blåsning av material och högtipp som möjliggör tippning upptill 2,5 meter över marken.

För mer info cappellotto.com cappellotto.com

Grävsug

CapGeo, marknadens enda riktiga grävsug. Speciellt designad av Cappellotto’s utvecklingsavdelning för schaktning av tunga material på platser som är svåra att nå med traditionella grävmaskiner.

För mer info cappellotto.com cappellotto.com