FICO

FICO har alltid varit ett kundbaserat företag som kontinuerligt utvecklar produkterna efter våra kunders behov och erfarenhet

Vår utrustning tillverkas med högkvalitativa och väl beprövade komponenter, tillverkade av leverantörer med snabb eftermarknadsservice. För att säkerställa hög prestanda i extremt kalla väderförhållanden är det nödvändigt att känna till det kalla klimatet. Vi lever i det varje dag och vi har det i vårt DNA.

FI.CO Oy, ett varumärke som från och med 1976 erbjuder den skandinaviska marknaden sug och spol påbyggnationer med patenterade tekniska lösningar, som utmärker sig för sin kvalitet och effektivitet, särskilt i nordiska miljöer.

För mer info fico.fi

När vi levererar ett nytt fordon förser vi kunden med en omfattande utbildning. FICO har egen lagerhållning av reservdelar som används för både regelbundet underhåll och akuta situationer.

FI.CO. Oy ligger i Jyväskylä centrala Finland, 275 km norr om Helsingfors. Ett nytt steg i Cappellottos tillväxt, är taget för ett exakt mål, att uppnå perfektion under alla förhållanden. Därav genomförde Cappellotto förvärvet av FI.CO. Oy under våren 2021.

För mer info fico.fi

Kombi

FICO 2KDE är ett kombinerat sug- och spolfordon, med marknadens mest pålitliga vinterskydd. För att säkerställa högsta driftsäkerhet under nordens kallaste klimat är samtliga känsliga komponenter samlade i ett isolerat och uppvärmt maskinskåp.

Ficombi

Ficombi är en vidareutveckling av 2KDE, där man har kombinerat erfarenhet av FICOs vinteranpassningar med Cappellottos kranarm, vilket förenar det bästa av två världar!

För att förbättra arbetsmiljön för operatörerna var Cappellotto tidiga med att ta fram en kranarm som kombinerar spol- och sugslang. Produkten är vidareutvecklad över tid. Idag kan du få upp till 7,5 meters räckvidd och 270° vändomkrets, samt en hydrauliskt driven vinsch på 200 kg. Vi erbjuder en mängd olika konfigurationer för att möta marknadens behov.